“Sterke mensen maken sterke organisaties”

STRENGTHS-BASED DEVELOPMENT MET TEAMS...

 

  • Brengt de overeenkomsten en verschillen binnen teams in beeld
  • Versterkt onderlinge werkrelaties
  • Werkt frustratie-verkleinend en vergroot de effectiviteit van het team
  • Verhoogt werktevredenheid

STRENGTH-BASED TEAMONTWIKKELING

STRENGTHS-BASED DEVELOPMENT MET TEAMS

 

 

De StrengthsFinder is dé tool om overeenkomsten en verschillen in teams in beeld te brengen. Stel je een organisatie voor waarin mensen samenwerken op basis van hun sterke punten. Wij coachen teams, middels de StrengthsFinder, op individuele talenten. Hierdoor krijg je teams met een sterkere interactie, focus op het positieve en vergroot de effectiviteit van het team. Nadat iedere teamlid de StrengthsFinder-test, en één op één coaching heeft gedaan, kan de teamverkenning beginnen.

 

 

In ons werk met teams brengen wij de overeenkomsten en verschillen tussen mensen in beeld. In een volgende stap helpen we ze opbrengsten in hun werk en hun onderlinge relaties te verbeteren doordat ze elkaar beter begrijpen. Onderzoek van Gallup heeft aangetoond dat dit proces het werk dat het team aan kan vergroot, maar ook frustraties verkleind.

 

 

De introductie van het Strengths-based denken maakt het voor het team mogelijk om onderlinge verschillen te waarderen en werktevredenheid te vergroten. In teams spelen regelmatig verschillende problemen die vanuit verschillende sterktes kunnen worden opgelost, waardoor de sterktes van het team effectief worden ingezet.

 

Kompels in Kracht

KvK: 60729945 - © Amsterdam 2014

Disclaimer