“Sterke mensen maken sterke organisaties”

DE STRENGTHSFINDER IS BESCHIKBAAR IN TWEE VARIANTEN:

 

1. één waarbij je jouw TOP 5 talenten ontdekt

 

2. één waarbij je al je 34 talenten in volgorde van belangrijkheid ontdekt.

 

De StrengthsFinder test is de eerste stap naar de ontdekking van de eigen talenten. Op basis van de uitslag worden de individuele groepsleden gecoacht. In het individuele traject onderzoeken we vanuit de unieke combinatie van sterke punten de ontwikkelruimte om te excelleren. Wanneer je eenmaal de test hebt gedaan en je rapport hebt gelezen, leidt dit tot inzichten die je helpen je potentiële kracht aan te spreken, je unieke profiel van 34 thema's te begrijpen en je top 5 optimaal te ontwikkelen. Dit is de basis van het coachtraject.

 

Strengths-based Development: je talenten –  gedachten, gevoelens en gedrag die van nature bij je horen – zijn de bron van je echte potentieel.

 

ONZE METHODE/STRENGTHSFINDER

De StrengthsFinder meet de aanwezigheid van 34 talent thema's.

 

Het is bewezen dat mensen die hun talenten ontdekken en deze ontwikkelen gelukkiger, productiever en succesvoller zijn. Wanneer talenten eenmaal bij mensen zijn herkend, kunnen zij leren hoe ze hun tijd en energie, vaardigheden en kennis moeten investeren om hun mogelijkheden te maximaliseren.

 

Clifton StrengthsFinder is een online instrument, om individuele talenten en sterktes te identificeren. In totaal zijn er 34 talenten. De 5 hoogste scorende talenten, je TOP 5, vormen als het ware je vingerafdruk. De kans dat iemand anders dezelfde TOP 5 in dezelfde volgorde heeft, is 1 op 33 miljoen. Deze TOP 5 bepaalt dus waarin jij echt kunt uitblinken, zodanig dat het gezien wordt door anderen en dat het je succesvol zal maken.

 

 

STRENGTHSFINDER

Kompels in Kracht

KvK: 60729945 - © Amsterdam 2014

Disclaimer