“Sterke mensen maken sterke organisaties”

Links: Gert, rechts: Henk Westerveld.

HENK WESTERVELD OVER GERT

 

Gert is opgeleid in Human Research Management en Talent- en Organisatieontwikkeling. De afgelopen jaren heeft hij zowel als HR Manager en als verandermanager fusies en organisatieveranderingen begeleid. Bij zijn laatste opdracht begeleidde hij de transitie naar een Lean organisatie. Zijn expertise ligt met name bij Lean Leadership en Lean gedrag.

 

Gert is leergierig en houdt ervan om zijn kennis te delen. Hij is continu op zoek naar verbetering, altijd positief en vol zelfvertrouwen neemt hij mensen en teams mee in zijn visie. Hij kan goed luisteren en de diverse aspecten van situaties analyseren. Met wat hij vraagt en zegt, zet hij je aan het denken, laat hij blinde vlekken zien, vult hij 'gaten' in kennis of denk- en zienswijzen. Heel (doel)gericht werkt hij ergens naar toe waar jij zelf mee verder kunt. Want de verantwoordelijkheid, beslissingen en acties liggen bij jóu! Hij helpt, begeleidt en coacht op een constructieve, bij deze tijd passende manier. En het mooie is: tegelijkertijd kun je bij hem afkijken hoe je zélf mensen kunt helpen!

 

Top 5 StrengthsFinder;

Aanpassingsvermogen, Positiviteit, Zelf-verzekerdheid, Toekomstgerichtheid, Input

 

OVER ONS

KOMPELS IN KRACHT

 

De Kompels Gert en Henk Westerveld vormen de kern van Kompels in Kracht. Wij zijn geboren in Limburg als zoons van een mijnwerker (Kompel). Het verhaal van onze vader over de kameraadschap die mijnwerkers verbindt, hun sterke band en manier van samenwerken, is de inspiratie voor de naam Kompels in Kracht. Het zijn juist deze elementen die wij iedere organisatie gunnen en waaraan we willen bijdragen.

 

Onze drijfveer is om te komen van middelmatig presteren naar excelleren. Wij, de Kompels, willen organisaties en individuen helpen om met inzet van eigen kracht het potentieel te verhogen. We hebben ervaring in verschillende organisaties, met verschillende problematiek.

 

We zijn door Gallup getrainde StrengthsFinder Developers. We zien het als onze taak om de talenten van mensen te stretchen en te werken aan een Strengths-based cultuur. We werken met individuen en teams om ze te helpen hun sterke punten structureel in te zetten en te werken aan individuele-, team- en/of organisatiegroei.

GERT WESTERVELD OVER HENK

 

Henk heeft een brede werkervaring als docent, schoolleider en adviseur. Als Master in Educational Leadership ligt zijn expertise bij Leiderschap, Lerend Organiseren en Organisatieontwikkeling. In zijn laatste baan was hij opleider binnen de Leiderschapsacademie van de Universiteit van Amsterdam. Zijn ervaringen in leiderschap zet hij in bij de ondersteuning van Strengths-based Leadership om te werken aan een positieve organisatiecultuur en Strengths-based organisatieontwikkeling.

 

Henk is een strateeg die graag over de horizon kijkt. De toekomst fascineert hem. Vanuit zijn leergierigheid is hij voortdurend op zoek naar nieuwe inzichten en concepten die hij vertaalt naar bruikbare methoden voor organisaties. Henk is in staat om complexe materie eenvoudig uit te leggen om voor iedereen een werkbare situatie te creëren. Zijn strategisch inzicht helpt hem daarbij. Zijn vaardigheid om gerichte vragen te stellen en met een open houding te luisteren geeft rust en vertrouwen. Hij beleeft plezier aan het proces van kennis nemen naar het in de praktijk brengen. Het stelt hem in staat om kortlopende projecten uit te voeren, waarbij in korte tijd veel nieuws geleerd moet worden.

 

Top 5 StrengthsFinder;

Leergierigheid, Intellect, Toekomstgerichtheid, Strategisch, Ideeënvorming

 

Kompels in Kracht

KvK: 60729945 - © Amsterdam 2014

Disclaimer