“Sterke mensen maken sterke organisaties”

Aanpak:

We starten elk traject met de Entrepreneurial Strengths Finder Test. Vervolgens helpen we je je talenten te begrijpen, ontwikkelen en er in te investeren, onder andere door het opstellen van een actieplan.

 

Resultaat:

Je krijgt inzicht in welk talent je wel hebt en welke niet. En hoe je dit kan omzeilen. Bijvoorbeeld door samen te werken, elkaars talenten te benoemen en te herkennen. Hierdoor win je aan vertrouwen en groeit de bewustwording dat die ander iets beter kan dan jij. En viceversa. Dit versterkt de wederzijdse afhankelijkheid en wederzijdse versterking. Inzetten op die kwaliteiten is de meest efficiënte investering in je zelf en anderen.

 

Vraag geheel vrijblijvend meer info aan, of maak een afspraak voor een gratis eerste consult. Vraag hier meer informatie over de test.

 

Heb jij je wel eens afgevraagd of je de talenten hebt om een succesvol ondernemer te zijn? Een goed, succesvol ondernemer weet waar hij/zij wel of niet energie in moet steken. Wie al langer als ondernemer heeft gewerkt weet dat vaak wel, zij het onbewust. Je hier ook bewust van zijn helpt je nog meer te focussen. Of juist taken uit te besteden door daarvoor binnen je onderneming mensen of partners te zoeken.

 

De Entrepreneurial StrengthsFinder onderscheidt 10 Talenten die je kan inzetten voor succesvol ondernemerschap. Die hoef je niet allemaal in huis te hebben! Een slecht ondernemer ben je pas als je probeert alles zelf te doen.

 

 

ENTREPRENEURIAL STRENGTHSFINDER

Kompels in Kracht

KvK: 60729945 - © Amsterdam 2014

Disclaimer