“Sterke mensen maken sterke organisaties”

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

 

  • Werken met de StrengthsFinder is de start van een proces waarmee ik als leidinggevende nu actief aan de slag kan. Na het werken met de Kompels raad ik iedere leidinggevende aan de talenten van alle medewerkers met StrengthsFinder in beeld te brengen, zodat hun kracht optimaal ingezet kan worden voor de teams en hun geluk.

  • Mensen in hun kracht zetten is in mijn beleving een belangrijk deel van mijn werk. Wat ik erg heb gewaardeerd is dat dit begint bij mezelf. Als ik in mijn kracht zit levert dit winst op voor de organisatie maar zeker ook voor mijn persoonlijk geluk. Ook niet onbelangrijk!

  • Twee krachtige groepsleiders, die de kracht in je wakker schudden en je bewust laten zijn, dat iedereen om je heen ook de kracht in zich heeft om onze wereld van de positieve kant te laten bekijken, waardoor we er allemaal beter van worden.

  • Gert is voor mij iemand met veel kennis en kunde binnen én buiten zijn vakgebied. Met vragen kon ik altijd bij hem terecht. Hij snapte waar ik het over had, en deelde zijn kennis graag. Ik kon met hem een goed gesprek voeren: inhoudelijk, diepgaand, leerzaam, inspirerend, verrijkend en blíjmakend.

  • Henk, dank je wel voor de prettige gesprekken. Ik zat in een periode waarin veel onzeker was toen wij dit traject ingingen. Jij stelde gerichte vragen en plaatste de dingen in het perspectief van mijn talent. Dit gaf mij inzicht in mijn kwaliteiten en deed me beseffen dat deze sterke kanten echt bij mij horen. Ik kreeg hierdoor meer zelfvertrouwen en kon me beter handhaven in de lastige situatie waarin ik zat. Ook niet onbelangrijk; het is me duidelijk geworden met wat voor soort werk ik in mijn kracht sta.

  • Henk heeft samen met mij mijn talenten benoemd, gevierd en versterkt. Henk heeft me laten zien dat mijn successen in leven en werk zijn bereikt door juist die talenten. Eerder dacht ik: Ik doe maar wat. Nu weet ik dat dat niet zo is, mijn persoonlijke talenten geven mij richting. Dit maakt dat ik er bewuster in mijn eigen talent kan staan, nu ik taal kan geven aan wat ik doe, wat ik niet meer ga doen en met wie ik het ga doen.

  • Henk heeft mij naar mijn essentie gebracht. Wat een cadeau!

 

 

Kompels in Kracht

KvK: 60729945 - © Amsterdam 2014

Disclaimer